Particulier Digitaal Onderzoeker stageplaatsen

Succes

Het vinden van de juiste stageplaats voor een particulier digitaal onderzoeker in opleiding is best pittig. Hier vindt je dan ook diverse stageplaatsen die je kunnen helpen bij het behalen van je particulier digitaal onderzoeker schooljaar en examen. 

De lijst is in een willekeurige volgorde opgebouwd. Het zijn allemaal bedrijven waar je goed terecht kan komen. Eventueel zit er een carriere bij. 

 


 

Fox-IT

 

Fox-IT levert wereldwijd bijzondere security en intelligence oplossingen voor overheden en maatschappelijk belangrijke organisaties. De kernactiviteiten zijn het ontwikkelen van oplossingen voor het beschermen van staatsgeheimen, het uitvoeren van digitale recherche onderzoeken, audits, managed security services, consultancy en trainingen.
Website

 

 

Hoffmann Bedrijfsrecherche

In een ruim 45-jarige praktijk is bij Hoffmann Bedrijfsrecherche BV een groot aantal specialistische diensten tot ontwikkeling gebracht. Soms preventief, soms repressief, maar altijd èffectief. Want: wij mogen zeggen ons vak van A t/m Z te beheersen. Voor u misschien een minder opwekkende checklist. Maar anderzijds: u zult ons maar nodig hebben. Dan blijken de kennis en de ervaring, de onafhankelijkheid en integriteit van Hoffmann Bedrijfsrecherche BV van onschatbare waarde.

Website


AIVD

De AIVD heeft functies die direct met het inlichtingen- en veiligheidswerk te maken hebben, zoals intelligence officers, audiobewerkers (vertalers) en documentair informatiebewerkers. Maar ook meer ondersteunende functies, zoals ICT-, administratieve en financieel specialisten.

Website


MIVD

 

De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) levert inlichtingen- en veiligheidsinformatie aan de departementsleiding en de 4 krijgsmachtdelen van Defensie.

Deze informatie is van groot belang, zowel bij de voorbereiding op de algemene verdedigingstaken van Defensie, als bij de besluitvorming over het starten en voortzetten van crisisbeheersings- en humanitaire operaties. Tijdens een crisisbeheersingsoperatie is het bijvoorbeeld belangrijk dat de militairen in het veld op tijd weten dat de tegenstander een aanslag aan het voorbereiden is.

Website


ISSX

ISSX richt zich op architectuur, integriteit en veiligheid (security) op het gebied van ICT, informatiebeveiliging en organisatieadvies. ISSX is gespecialiseerd in het uitvoeren van penetratietesten, systeem audits en security audits.

Website


OPTA

Wap, web, spam en mobiele televisie: de elektronische communicatie van vandaag, is morgen al achterhaald. OPTA werkt aan concurrentiebevordering, stimuleert innovatie en beschermt de consument in deze markten en in de postmarkt.

Website


ICTU

ICTU is van en voor de overheid. ICTU werkt aan een beter presterende overheid voor burgers en  bedrijven.

Website


Getronics / KPN 

 

Geloof jij ook dat er voor elk ICT-probleem een oplossing is, die compleet aansluit op de specifieke wensen van een klant? Dan zit jij bij ons op de juiste plek. Onze dienstverlening is innovatief, flexibel en op maat gemaakt. Daarin gaan we net een stap verder dan anderen.

Onze focus ligt niet alleen op outsourcing en consultancy, maar ook op het oplossen van complexe infrastructuurvraagstukken. We maken informatie altijd en overal toegankelijk. Efficiënt, veilig en betrouwbaar. KPN is actief in Workspace, Datacenters, Connectivity en Consulting.

Website


Capgemeni

Het hoofdkantoor van Capgemini is gevestigd in Parijs. Wij zijn actief in meer dan dertig landen. Capgemini is in de eerste plaats een bedrijf van mensen: we hebben 100.000 medewerkers werkzaam in Noord-Amerika, Europa en de regio Azië-Pacific. Capgemini maakt gebruik van het eigen wereldwijde leveringsmodel Rightshore®, met als doel de juiste balans te bieden in het beste talent van verschillende locaties dat als een team samenwerkt om de optimale oplossing voor klanten te creëren en leveren.

Website


 

Hier heb je een lijst met stage plekken voor Particulier Digitaal Onderzoeker studenten. 

 1. Fortis
 2. Danthas
 3. Sonneveld Group B.V.
 4. Ministerie van VWS / Directie Personeel en Organisatie
 5. Etam Retail Services B.V.
 6. Bonhoeffer College Afdeling ICT
 7. Ministerie van Defensie afd. B.D.E.
 8. IRS Forensic services & Investigation B.V.
 9. PCextreme BV
 10. Informatie Beheer Groep/ Rekencentrum
 11. Utelisys Communications BV
 12. Cito B.V.
 13. AT Computing
 14. ROC Friese Poort Drachten
 15. BSB Staalbouw BV
 16. CSG Liudger locatie Raai
 17. PCBO Tytsjerksteradiel
 18. UVIT
 19. Art & Allposters International B.V.
 20. Stichting Speciaal Onderwijs Eindhoven
 21. Fortisbank Rotterdam
 22. Republicom
 23. Bogaert Computers
 24. Schalke & Partners
 25. Ormer ICT
 26. Erasmusbrug
 27. Service Planet
 28. I-concept
 

Diverse

 1. http://www.dorr-bedrijfsrecherche.nl/
 2. http://www.digitaleopsporing.nl/
 3. http://www.unit10.nl/
 4. https://www.fox-it.com/nl/fox-it-oplossingen/digitaal-rechercheonderzoek
 5. http://www.nmanet.nl/nederlands/home/Actueel/Publicaties/Richtsnoeren/NMa_herziet_werkwijze_digitaal_onderzoek.asp
 6. http://www.hoffmannbv.nl/index.cfm/t/ICT_forensisch_onderzoek/vid/75DE7264-423B-10FA-8B308F85A9590312
 7. http://www.com-connect.nl/digitaal_onderzoek.htm
 8. http://www.bsm.nl/nl-bedrijfsrecherche?gclid=CNqSq4X4hKICFYx_3god30m4Dg
 9. http://www.nrb-recherche.nl/
 10. http://www.alkris.nl/nl_01.php
 11. http://www.criminaliteitspreventie.nu/maatwerk_8.html
 12. http://www.ramb.nl/ramb/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=56
 

Externe lijsten

 1.  http://www.fbg.nl/cat/1465
 2. http://www.nerob.nl/ ( Aangesloten Particulieren recherche bureau`s : In het register zoeken op "alles" )